2008-05-22

En veckas landsskam.

Idag skäms alla anständiga svenskar för att de är svenskar. Hur kan det ha gått så här långt?

Vad kan vi göra åt det då moderater och socialdemokrater är i maskopi med varandra i att avveckla demokratin och alla mänskliga rättigheter i landet? De tu verkar eniga om:

  • En vidrigt restriktiv asylpolitik.
  • Att behandla papperslösa som ickemänniskor.
  • Införa övervakning och kontroll som överträffar vilken diktatur som helst.
  • Avveckla rättsäkerheten och införa ett kontrollsamhälle där 'riskgrupper' godtyckligt trackaseras istället för att faktiska brott utreds.
  • Ständigt driva de sociala nerskärningarna här hemma längre och riktat mot de som har det sämst.

När blir det ok att våldta papperslösa? Hålla dom som slavar? mörda dom? När utfäster staten skottpengar på dom? Det känns som det är ca 6 månader borta med den här takten :-(

Så går det när folket låter de egna medlen till motstånd rosta och falla i pampars händer. Vi behöver radikala fackföreningar NU, vi behöver generalstrejk, massprotester, kravaller, uppror! Det är dags att bygga igen!

Stoppa fascismen nu! Nästa slag blir FRA-Lagen.

kamferdroppar

Intessant!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,


För övrigt anser jag alla borde gå med i alfa-testningen av micro peer publishing!

2 kommentarer:

  1. Det är nog så sant som det är sagt.Problemet är att det görs ju inget mer än att jämt skriva om det hela.När ska vi få se någon individ som nu är så djärv på nätet hela tiden ta itu med detta i verkligheten också och anordna denna massprotester utan ännu fler lovande och djärva rader.Släng ut hela skiten i Stockholm.Vad ska de göra !?.Kalla på millitär när den ju är avskaffad enligt ÖB ha ha ... !?.

    Ser fram emot dessa kommande protester.OM de kommer !?.

    Pelle

    SvaraRadera
  2. Pelle, 'problemet' med massrörelser är att en person inte är någon. Först måste idëerna spridas så väl att många håller med, och många bryr sig nog att vara med och agera. Det rör på sig lite hos syndikalisterna, det rör på sig lite hos piratpartiet... men det är långt kvar till nått stort.

    Så det blir mycket prat... Tro mej, det frustrerar mig med!

    SvaraRadera