2008-06-11

2-0, Bröööl fotboll, snusk och övervakning.

En härlig seger, ett härligt fotbollsmål och ett djävlar anamma hockymål! Jag såg aldrig Spanien-Ryssland... Men som det låter... 4-1 (och ett ryskt stolpskott) mot ett Ryssland som går bort sig i offensiven... Låter inte mycket bättre än 2-0 mot ett tooookdefensivt Grekland som hela tiden lurar på kontringar.

men det intressantaste i sport sker ju alltid vid sidan om.

Skånes historia

Har alltid undrat över varför Danskar inte vill kännas vid skåne... Nu kom förklaringen - "Extra kul att han (Zlatan) kommer från samma del av gamla Jugoslavien som jag - Helt fantastiskt att en som växt upp i Rosengård...", Aha... Skåne har varit Jugoslaviskt, inte Danskt!

Moralpanik

Jag är inte mycket för moralpanik... Men när en ca 8-årig flicka håller en karl i handen och ler inställsamt samtidigt som en röst säger "player escort".... Då skruvar till och med jag på mig lite obehagligt... Fast det är ju bättre än Borgströms pinsamheter endå ;-)

Övervakning

Oscar spekulerade över Perelli, Hmm... Jag misstänker snarare att dagordningen har anpassats efter fotbolls-em.

Sista veckan i demokrati?

Fotboll är en av få saker man brukar kunna diskutera öppet även i en diktatur, så jag övar lite. Men samtidigt ska man väll passa på lite nu när det kan vara sista veckan... Så jag tipsar om en länk till stoppaFRAlagen.nu. Läs på där om du inte fattar vad jag svamlar om. Läs även på ASA.SubCult.org om hur vi ändå ska vinna till slut. Frukta ej - gör motstånd!

DN om fotboll (det kan dom skriva om).

Intessant!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


För övrigt anser jag alla borde gå med i alfa-testningen av micro peer publishing!

1 kommentar:

  1. Du har missat nåt! Spanien spelar vackrast fotboll i världen & det visade de igår...
    Fast Zlatan är också världsbäst.

    SvaraRadera