2010-06-02

Det heter inte Israel, det heter sternligan

Skrivet i lite mer än måttlig affekt...
Det är ruskigt. Jag är mest lättad att Mattias Gardell är vid liv. Hur att en vän är i fara kan slå hål på den avtrubning som kommer av ondskans ständiga upprepning, hur sedan ett glädjande besked kan nästan dränka det faktum att ett okänt antal är dödade.
Hur det sticker ut från det monotona dödandet som pågår i ett...
Gränsen mot Egypten öppnad, Nato protesterar, fler båtar på väg, Irland stödjer starkt 'sin' båt, alla kidnappade aktivister ska släppas....
Det är en stor framgång att glädja sig åt trotts allt. Men forfarande lite obehagligt spänt med vad som ska ske med de 'nya' båtarna.
Störsändare, beslagta alla journalisters utrustning. Men satelitlänkarna slogs inte ut. Början han slinka ut - beskjutning före bordning, fortsatt skottlossning trotts vit flagg, överdrivet övervåld. Och nu kommer alla vittnesmål.... En uppenbart planerad och i sig avslöjande mörkläggning som till på köpet är helt misslyckad. Trovärdighet noll för terroregimen.
Aparthed och okupationsförnekarna lär få det tungt framöver. Men några går på än som de dårar de är. Men det skrivs ochså mycket bra. Tack bloggosfären... orkar inte länka nu.
Virrigt det här.... lite tagen... Den här bloggen har igentligen en viloperiod men jag måste bara få ur mig nått.
Allmänbildningspoäng till de som förstår rubriken... Skryt gärna i kommentarerna.

Intessant!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar