2007-01-10

Första bloggen!

Hög tid för första blogginlägget. Kanske ska berätta vad jag tänker mig för syfte med den här bloggen.

  • Klämma åt högern, i synerhet de som försöker stjäla anarkismen och libertarianismen.
  • Sparka på den försoffade och förslöade vänstern.
  • Föra krig mot de värdekonservativa sexfientliga vänsteravarterna.
  • Slå ett slag för frihet över lag och informationsfrihet framför allt.
  • Filosofera högt och lågt.
  • Delta i och kommentera debatter.

Klämma åt högern

Högeroffensiven kräver lite moteld. Högern behöver lite bildning: libertarianism är motsatsen till proprietarianism. Kapitalismen är proprietarianism, proprietarianism är att ensamrätt till makten fördelas efter ägande, det är arki - inte anarki! Det lär komma tillfällen att utveckla det här :-)

Sparka på Vänstern

Vad tusan... "Det är fel med politisk strejk för att det sätter sig över demokratiska val" (LO)... Tror passivistvänstern att företagen kommer att sluta med nedskärningar, flytt av produktion etc om sossarna vinner nästa val?

Lär detta: Genom val utser vi riksdag och indirekt regering. Genom ekonomisk kamp fastslås handlingsutrymmet för regeringen - oavsett vilken regering. Kapitalistklassen krigar för fullt hela tiden, det borde väll sossarna märkt de senast 30 åren... men ändå vill man själv lägga sig *suck*.

Bekriga de sexfientliga vänsteravarterna

Hur kom den värdekonservativa agendan in i vänstern? Via feminism sägs det... var tog kvinnans rätt till sin kropp... kampen för sexuell frigörelse... kritik av traditionella familjenormer vägen? Här krävs en motröst från vänster!

Det här är en av huvudmotiven för den här bloggen. Tål inte se hur moralistvänstern slänger sexarbetarna till vargarna. Vilket stöd har arbetare i längden av liberaler? Nä, för både sexarbetarnas skull och för vänsterns heder måste här sägas ifrån.

Slå ett slag för frihet

Det behövs... IP (intellektuell egendom) expansion håller på att ta ifrån oss rätten att tänka, övervakningsambitionerna från storebror vet ingen gräns, förbud utfärdas godtyckligt på lösa populistiska grunder - även om det inskränker yttrandefrihet, personlig integritet... vad som helst.

Resten...

...Ger väl sig själv

4 kommentarer:

  1. "Högeroffensiven kräver lite moteld. Högern behöver lite bildning: libertarianism är motsattsen till proprietarianism."

    Du behöver litet bildning - motsats stavas just så och inte på något annat sätt ;-)

    SvaraRadera
  2. En ordblind djävul tackar så mycke för den anonyma hjälpen...

    SvaraRadera
  3. Du borde kolla in http://konflikt.wordpress.com/intresserad-av-konflikt/ så får du se om vänstern verkligen är så förslöad el kanske skapa en intressant diskussion..

    SvaraRadera
  4. Intressant, addade konfliktbloggarna till min agrigator så ska jag läsa dom en stund , ev kommentera och se om jag passar in.

    Wordpress verkar bra, och rekommendera det är ok... men kräva det?

    ... Just nu överväger jag att sätta upp en blogg på egen server. Men... vi får se.

    Tack för tipset i alla fall!

    SvaraRadera