2007-06-18

SANS, planeter, dresskoder, horhat mm.

SANS

Sans har uppdaterat sin sida med massor av bra information. Som klasskämpe blir man stolt över vad arbetare kan åstadkomma i de mest pressade situationer! Sans är ett nätverk för sexsäljare och allierade. De som hette pris förut, men då ett gäng horhatare kuppade till sig namnet pris så valde man klokt att byta namn men se till att registrera en bra domän innan man gick ut med det. Så glöm pris, bara ful-pris finns kvar, leve SANS!

Planeter, planeter

Jag har nu uppdaterat högerspalten med fler planeter, samlingar av bloggposter om olika ämnen. De funkar lite dåligt, ska så småningom byta ut gregarius mot något eget, som spar bloggposterna som xml-filer och bara har slunkarna i databasen. Får se hur snart tiden medger... ska försöka hinna med att blogga lite mer i alla fall.

Horhat

Horhatet har visat sitt tryne på sista tiden... När man läser EnStrippasDagbok får man direkt lust att gå till handgripligheter. Ett sånt djävla svineri. Kvinnohat och stigma så det stinker. Kamferdroppar skriver nog bäst om det.

Dresskoder

Blogge har en helt underbar post om dresskoder. Det är dock inte bara ren dumhet bakom kraven, man vill sålla ut dom som inte bara vill sälja sitt kunnande och arbete, utan även underkasta sig och sälja sin själ. Man vill ha folk som gör det dom är tillsagd, inte ifrågasätter och som man kan spela ut mot varandra och andra anställda.

Federley

Tar emot... men Federley förtjänar stort beröm... Oscar förklarar varför.

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

  1. Tack för ditt stöd! :-D
    Kram!
    Isabella

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset om dresskoder-inlägg!

    SvaraRadera