2009-10-19

Alternative swarms - för kommentarer på OneSwarm svärmar

Jag har startat ett anonymt webcommunity för att kommentera 'alternativa' OneSwarm svärmar. Det är än så länge väldigt enkelt och basic - men det fungerar och en del svärmar läggs redan till av några aktiva användare!

OneSwarm är ett ganska bra system, gör det möjligt för självpublicister att enkelt publicera sig, anonymt om så önskas, helt utan att någon annan kan stoppa dom. Det som saknas är möjligheten att kommentera och därmed möjligheten att 'samla in' kollektivt vetande om svärmar. Det är också ännu få användare så ska man länka till en swärm måste man också upplysa om vad OneSwarm är. Båda dessa saker försöker sajten lösa. Den är inriktad på alternativa saker i en bred mening - både alternativ livstil, alternativ kultur och alternativa idéer... Några av sektionerna är:

1pirate: om piratideologi och kultur.

1noise: om alternativ musik och ljud.

1epic: om alternativt berättande i alla former och media.

1kink: om kink/BDSM/fetisch - mest aktiv så långt.

Sajten har en 'rating' funktion så framför allt för 'kink' delen behöver du sätta 'rating filter' för att se allt.

Det finns också fler sektioner, bla poly, remix och hemmaporr. Kolla in! Sajten ät på engelska och det önskas att alla inlägg och beskrivningar är på engelska - men svärmarna kan innehålla material på vilket språk som helst - men upplys om det ifall det inte är engelska!

Kommentera gärna om det du har synpunkter eller tycker någon sektion saknas.

Intessant!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar